پیشنهاد چند غذای ساده برای شام

menu dinner

برای همه ما سوال است شام چی بپزم؟ دغدغه همه ما برای انتخاب شام وجود دارد. عده ای از خانم های خانه در کنار همسرانشان به کار در خارج از منزل مشغول هستند و هنگام برگشتن به منزل فرصت چندانی برای آشپزی کردن باقی نیست. ما در اینجا دستور چندین غذای سریع و راحت را به آموزش می گذاریم تا شما عزیزان استفاده کنید.

ماکارونی با سبزیجات

برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:

  • گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
  • ادویه گوشت: ۱ قاشق مربا خوری
  • قارچ : ۱۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ریز شده: ۵۰۰ گرم
  • سیر له شده: ۲ حبه
  • کدو سبز: ۲ عدد
  • هویج: ۳ عدد
  • پیاز رنده شده: دو عدد متوسط
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • برگ ریحان تازه: یک استکان
  • ماکارونی: ۵۰۰ گرم

طرز تهیه ماکارونی سبزیجات

ابتدا پیاز را خورد کنید و درون قابلمه ای که روغن زیتون ریخته شده تفت دهید. هویج را پوست گرفته خورد کنید و کدو را هم خورد کنیدو با قارچی که از قبل پاک و شسته شده ووقه ورقه کنید و همه مواد را داخل پیاز داغ بریزید. بعد از پنج دقیقه تفت دادن سیر له دشده را بیفزایید و کمی تفت دهید. گوجه فرنگی ها را داخل آبجوش بگذارید تا پوست آن براحتی گرفته شود . بعد می توانید گوجه فرنگی ها را به با نمک و فلفل به مواد سبزیجات اضافه کنید. بعد از ۲۰ دقیقه از پختن مواد جداگانه ماهیتابه ای را آماده کنید و گوشت چرخ کرده را با کمی روغنن، حدود یک ربع تفت دهید. هم بزنید تا گلوله گلوله نشود.

در این مرحله برگ ریحان خورد شده را به سبزیجات اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شوند. گوشت تفت داده شده را به سبزیجات اضافه کنید و کنار بگذارید.

ماکارونی را طبق دستور آبکش کنید و مواد را لابلای آن بزنید و بعداز دم کشیدن در بشقاب مورد نظر سرو کنید.

پیتزای خانگی

مواد لازم برای پیتزای خانگی به شرح زیر است:

  • خمیر نیمه آماده پیتزا: به تعداد افراد
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ریز شده: ۱ عدد
  • قارچ ورقه شده : یک بسته ۲۵۰ گرمی
  • سیر رنده شده : برای هر عدد پیتزا دو حبه
  • سس تند : یک عدد
  • سس کچاب: ۱ عدد
  • نخود فرنگی : یک استکان
  • پنیر پیتزا: ۱ بسته
  • سوسیس بلغاری: ۱ عدد
  • نمک و فلفل : به اندازه لازم
  • پیاز خورد شده: یک عدد

طرز تهیه پیتزای خانگی

ابتدا پیاز را خورد کنید و در تابه با کمی روغن مایع سرخ شود . گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. بعد از اینکه رنگ گوشت برگشت نخود فرنگی و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و خوب تفت دهید. قارچ ورقه ورقه شده را بیسار کم تفت دهید و از قبل سوسیس بلغاری را برش بزنید و داخل روغن مایع تفت داده و به مواد گوشت و قارچ اضافه کنید و در آخر پودر آویشن و نمک و فلفل کمی اضافه کنید.

خمیر نیمه آماده را دو حبه سیر رنده شده به آن بمالید. بعد از آن سطح نان را از سس گوجه تند آغشته کنید. بعد مواد تفت داده شده را روی کل نان پخش کنید و در آخر پنیر پیتزا را در کل مواد بریزید و فر را از قبل گرم کنید و پیتزا را در آن قرار دهید. بعد از یک ربع الی ۲۰ دقیقه پیتزای شما آماده است.

پیتزای خانگی برای شام

سوپ جو پرک

مواد لازم برای تهیه سوپ پرک به شرح زیر است:

  • سینه مرغ: نصف
  • جو پرک : دو پیمانه
  • پیاز رنده شده: یک عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سر خالی
  • گوجه فرنگی رنده شده: یک عدد
  • هویج رنده شده: یک عدد بزرگ
  • قارچ: یک استکان
  • جعفری و گشنیز خورد شده: دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم

طریقه استفاده جو پرک

ابتدا سینه مرغ را همراه با هویج شسته و رنده شده را با یک عدد پیاز بزرگ رنده شده داخل قابلمه بگذارید. سپس آب بیفزایید تا حدی که روی سطح مواد را بگیرد.

گوجه فرنگی را رنده کنید و به مواد اضافه کنید. بعد از جوش آمدن قابلمه زیر آن را کم کنید. زمانی که مرغتان پخته شد آن را از قابلمه بیرون آورید و در بشقابی به کمک چنگال آن را ریش ریش کنید و مجددا به قابلمه برگردانید. قارچ را اضافه کنید و در ۱۰ دقیقه آخر گشنیز و جعفری اضافه شود. بهتر است سبزیجات زیاد پخته نشود و در آخر کمی کره اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید کمی نخود فرنگی و ذرت به سوپ بیفزایید. بسیار مقوی و دلپذیر است.

سوپ جو پرک برای شام

فلافل آبادانی و سریع

بهتر است قبل از اینکه این غذا را درست کنید از شب قبل نیم کیلو نخود را بخیسانید و در طی این مدت چندین بار آب آن را عوض کنید.

  • نخود خیس خورده شده: نیم کیلو
  • سیر: دو حبه
  • پیاز : دو عدد بزرگ
  • آرد سوخاری: یک پیمانه
  • ادویه آبادانی: دو قاشق غذاخوری
  • آب: ۱ لیوان
  • تخم مرغ: یک عدد

طرز تهیه فلافل

felafel

ابتدا نخود خیس داده شده را که از ۲۴ ساعت قبل خیسانده بودید را داخل آبکش بریزید و چند بار بشویید تا بوی آن گرفته شود. نخود را داخل غذا ساز بریزید و پیاز را اضافه کنید و میکس کنید و بترتیب سیر و ادویه و آرد سوخاری و تخم مرغ را بیفزایید. نمک و فلفل فراموش نشود. در صورتی که مشاهده کردید موادتان سفت شده کمی آب به آن اضافه کنید. بعد داخل ماهیتابه روغن داغ آماده شود.

فلافل را بوسیله قالب درون روغن داغ بریزید و دو طرف آن را به آرامی سرخ کنید. برای اینکار می توانید موادتان را آماده داخل فریزر نگهدارید و در صورت نیاز استفاده کنید. بسیار لذیذ و لذت بخش است.

خیس کردن نخود و تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل خوشمزه با نخود

اضافه کردن سیر به مواد فلافل

سرخ کردن فلافل

سالاد ذرت و گوجه فرنگی

برای تهیه این سالاد سبک به مواد زیر نیازمندیم:

  • پنیر پیتزا: ۲۵۰ گرم
  • روغن زیتون: ۲/۱ پیمانه
  • فلفل سیاه و قرمز: به اندازه لازم
  • ذرت دانه شده: نیم کیلو
  • گوجه فرنگی خورد شده: ۵ عدد
  • برگ ریحان خورد شده: کمی

طرز تهیه سالاد ذرت:

پنیر پیتزا و روغن زیتون و نمک و فلفل را درون ظرفی بریزید و همه را با هم مخلوط کنید و به مدت چند ساعتی در یخچال نگه دارید البته در ظرف را بگذارید.

دانه های ذرت را درون قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و روی حرارت گاز بجوشانید تا کمی پخته شوند. بعد از پخته شدن آن را درون آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.

گوجه فرنگی را بشویید و خورد کنید و داخل ظرف بریزید و ذرت و پنیر پیتزا و سس آماده و ریحان خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل فراموش نشود. نیم ساعت درون یخچال نگه دارید تا کمی خنک شود. بعد از آن آماده سرو است.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست