طرز تهیه دو غذای خوشمزه با بادمجان🍆؛ کشک بادمجان و یتیمچه

طرز تهیه کشک بادمجان و یتیمچه

سلام به همه دوستای عزیزم. امروز با من همراه باشید تا طرز تهیه کشک بادمجان و یتیمچه خوشمزه و مجلسی را آموزش بدم. امیدوارم خوشتون بیاد و در منزل برای اعضای خانواده درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان :

  • بادمجان : یک کیلو
  • سیر : ۴ حبه
  • کشک : یک لیوان
  • گردو خرد شده : ۱۵۰ گرم
  • پیاز سرخ شده : دو عدد
  • نعنا داغ : یک قاشف غذا خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی : به میزان لازم
  • پیاز داغ: جهت تزیین

طرز تهیه کشک بادمجان:

طرز تهیه کشک بادمجان

ابتدا بادمجان هارا شسته و پوست کنید.

برای گرفتن تلخی بادمجان با کمی نمک و آب در یک کاسه بزرگ بزارید تانیم ساعت بمانند. بعد از نیم ساعت بادمجان هارا بشویید و در صافی بزارید تا آب آن برود.

سپس یک ماهیتابه دردار بردارید و مقداری روغن در آن بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا روغن داغ شود. بادمجان‌ها را در ماهیتابه بریزید و در ماهیتابه را بگزارید.

با گذاشتن در ماهیتابه هم از پاشیدن روغن جلوگیری می‌شود و هم در مصرف آن.

بادمجان‌های سرخ‌شده روی یک دستمال بگزارید تا روغن آن گرفته شود. پیاز ها را شسته و به‌صورت خلالی خورد کنید. در یک ماهیتابه با روغن کم سرخ‌کنید. زمانی که کمی طلایی‌رنگ شدند و شروع به تغییر رنگ کردند به آن ها زردچوبه اضافه کنید. و سپس از روی حرارت بردارید. سیرها را هم به همین صورت جداگانه سرخ کنید.

اکنون تمام بادمجان‌ها را با گوشت‌کوب برقی له می‌کنیم و مقداری سیر و پیازداغ و نعنا داغ به آن اضافه کنید.

برای خوش‌طعم شدن کشک کمی نعناع خشک و زعفران دم‌کرده به آن اضافه کنید سپس با بادمجان‌ها مخلوط‌ کنید.

همه‌ی مواد را در یک قابلمه بریزید و اجازه دهید روی حرارت متوسط کمی جا بیفتد.

در نهایت کشک بادمجان را با کشک، پیاز داغ، نعناع داغ و گردو تزیین کنید.

نوع دیگری از غذای بادمجان

طرز تهیه یتیمچه با بادمجان

یتیمچه نیز ار غذاهای خوشمزه با بادمجان است که به همراه گوجه فرنگی و سیب زمینی درست می‌شود. با ما همراه شید.

مواد لازم برای تهیه یتیمچه :

  • بادمجان : ۲ عدد
  • سیب زمینی متوسط : یک عدد
  • گوجه فرنگی : ۲ عدد درشت
  • رب گوجه فرنگی : بدلخواه
  • فلفل دلمه ای متوسط : یک عدد
  • کدو متوسط : یک عدد
  • پیاز درشت : ا عدد
  • سیر : دو حبه بزرگ
  • زردچوبه و فلفل سیاه و نمک دارچین : به مقدار لازم

طرز تهیه یتیمچه:

پیاز ها را شسته و به صورت خلالی خورد کنید. در یک ماهیتابه با روغن کم سرخ کنید. زمانی که کمی طلایی رنگ شدند و شروع به تغییر رنگ کردند به آن ها زردچوبه اضافه کنید. و سپس از روی حرارت بردارید. سیب زمینی راهم پوست کنده و شسته و به‌صورت نگینی خورد می‌کنیم. به پیاز سرخ‌شده اضافه می‌کنیم. بعد کدو را شسته با پوست خورد می‌کنیم. در روغن تفت می‌دهیم تا حدودی که کدوها نرم شود.
بادمجان‌ها را پوست گرفته و حلقه‌ای خورد می‌کنیم و همراه کدو تفت می‌دهیم.
گوجه فرنگی‌هایی را که از قبل میکس کرده همراه با تمامی مواد مخلوط و به فلفل دلمه‌ای خورد شده اضافه می‌کنیم. در انتها کمی نمک و دارچین به مواد اضافه می‌کنیم.

این غذا با نان سرو می شود .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست