طرز تهیه پیراشکی گوشت با تره فرنگی؛ فینگرفود آسان و خوشمزه

طرز تهیه پیراشکی گوشت با تره فرنگی غذای فینگرفودی

پیراشگی گوشت یکی از غذاهای پر طرفدار و بسیار خوشمزه و لذیذ است .اگر تصمیم دارید پیراشکی را در منزل درست کنید باید برای پختن آن خمیر مخصوص آماده کنید . این نوع خمیر ها در سوپر مارکت ها و فروشگاه ها بفروش می‌رسد.

خمیر پیراشکی از آرد تهیه می‌شود و داخل آن مواد پیتزا یا انواع و اقسام مایع مواد گوشتی و سبزیجاتی قرار می‌گیرد.

اگر تصمیم دارید خمیر پیراشکی را در منزل درست کنید ما در اینجا به شما راحت ترین نوع آن را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی خانگی

  • آرد : دو لیوان
  • آب : نصف لیوان
  • روغن مایع : یک چهارم لیوان
  • پودر خمیر مایه : دو قاشق مربا خوری
  • تخم مرغ : یک عدد
  • نمک : نصف قاشق چای خوری
  • شکر : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با تره فرنگی

طرز درست کردن خمیر پیراشکی خانگی:

در مرحله اول مقداری آب جوشیده شده ولرم را آماده و درون ظرفی بریزید . خمیر مایه فوری و تا به اصطلاح خمیر مایه به عمل آید . برای به عمل آمدن خمیر مایه حدود ۱۰ دقیقه نیاز است صبر کنید . بعد از ده دقیقه خواهید دید خمیر شما چگونه پف می‌کند.

در مرحله بعدی تخم مرغ در ظرفی جدا بشکنید و با هم زن یا چنگال خوب هم بزنید تا سفیده و زرده با هم مخلوط شوند . و یک حالت کف مانند ایجاد شود . در این حین روغن را اضافه کنید و مجددأ هم بزنید.

خمیر مایه را به تخم مرغ و روغن اضافه کنید . خوب هم بزنید . سعی کنید با قاشق هم بزنید و هم زن بکار نبرید.

در مرحله بعد آرد و نمک را مخلوط کنید و دو بار از الک رد کنید و کم کم به خمیر مایه تان اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا در هم ادغام شوند.

زمانی که آرد خود را گرفت و کمی سفت شد و به اصطلاح جمع شد دست نگه دارید . و خمیرتان را با دست چنگ بزنید و ورز دهید تا خمیری یکدست بدست آید . در صورتیکه مشاهده کردید خمیر ، هنگام ورز دادن به دست می چسبد مقداری آرد به خمیر اضافه کنید.

خمیر را داخل ظرف گودی قرار دهید و کمی روغن به آن بیفزایید . به مدت ۳ ساعت در جای نسبتأ گرم بگذارید تا خمیر به عمل آید و پف کند و حجیم تر شود.

در این مرحله خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید و یک قسمت آن را کنار بگذارید و روی سطحی پهن کنید ( داخل سینی یا تخته ) و با وردنه آن را صاف کنید و یک خمیر نسبتا متوسط آماده کنید ( سه میلیمتر).

خمیر آماده شده را به صورت مستطیل برش بزنید ، گوشه ای از خمیر را مواد پیراشکی قرار دهید و لایه دیگر خمیر را روی مواد بکشید.

برای اینکه مواد هنگام سرخ کردن از خمیر بیرون نزند ، دست خود را نمدار کنید و دو طرف خمیر را با انگشتتان بفشارید . این حالت باعث خواهد شد چسبندگی ایجاد شود و مواد درون خمیر بماند.

مواد داخل پیراشکی

  • گوشت: ۲۵۰ گرم
  • سیب زمینی خرد شده: یک عدد
  • پیاز خورد شده: یک عدد
  • تره فرنگی خرد شده: مقداری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • گشنیز و جعفری خورد شده : کمی
  • نمک و فلفل سیاه : بدلخواه
  • زردچوبه : یک قاشق چایخوری
  • ادویه آبادانی: نوک قاشق مربا خوری
  • روغن: به اندازه لازم

طرز تهیه پیراشکی با گوشت چرخ کرده

طرز درست کردن مواد پیراشکی:

در این قسمت ابتدا پیاز خورد شده را درون ماهیتابه با روغن تفت دهید . کمی بعد از شیشه ای شدن پیاز ها سیب زمینی خورد شده اضافه کنید . درب ماهیتابه را بگذارید تا سیب زمینی ها در حال سرخ شدن پخته شوند . بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید . بعد از کمی ادویه اضافه شود و همراه با آن تره فرنگی را بیفزایید.

زیر حرارت گاز را کم کنید تا مواد مغز پخت شوند و حدود بیست دقیقه بعد مواد شما آماده است . بعد از کمی خنک شدن می توانید درون خمیر پیراشکی قرار دهید . و در ماهیتابه ای که از قبل آماده کرده اید روغن بریزید و با روغن سرخ کنید.

پیراشکی آماده شده را در ظرف قرار دهید و با سس میل کنید.

نکته : شما می توانید به نوعی دیگر موادتان را آماده کنید.

به اینصورت پیاز و سیب زمینی و سوسیس خورد شده و گشنیز و جعفری درون خمیر قرار دهید.

نوع دیگر مواد ، می توانید مایع ماکارونی را همراه با خمیر رنده شده پیتزا با گشنیز و جعفری درست کنید.

نوع دیگر مواد داخل پیراشکی به این صورت است:

ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید ، سپس خرد کنید درون ماهیتابه سرخ کنید در همین حین گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری رب گوجه قرنگی اضافه کنید و خوب تفت دهید. فلفل دلمه ای خورد شده را اضافه کنید.

نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه ، کمی زنجبیل و در صورت دلخواه کمی آویشن اضافه کنید و خوب تفت دهید.

در مرحله بعد اجازه دهید موادتان خنک شد . بعد پنیر پیتزا را به موادتان اضافه کنید.

خمیر تان را درون سینی بزرگ پهن کنید و با لیوان قالب بزنید و مقداری از مواد را درون آن قرار دهید و به آرامی تا بزنید . دور تا دور خمیر را پیچ بزنید به اصطلاح ببندید.

در آخر می توانید با استفاده از زرده تخم مرغ و ماست و زعفران مخلوط شده بوسیله برس قرار دهید و داخل فر با درجه ۱۸۰ در طبقه وسط ۳۰دثانیه قرار دهید.

امیدوارم مطالب بالا مورد توجه شما بوده باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست