طرز تهیه کراکت سیب زمینی با پنیر کشدار به ۲ روش ساده

کراکت سیب زمینی با پنیر

کراکت سیب زمینی یک  نوع غذای  بسیار راحت و آسان است. کراکت به خمیری گفته می‌شود که از مواد مختلف تشکیل شده است. با قرار دادن داخل تخم مرغ و آرد و سرخ شدن در روغن سوخاری شده بسیار لذیذ و لذت بخشه. کراکت سیب زمینی در واقع یک کوفته غیر سنتی نامیده می‌شود.

اصولا کراکت‌ها انواع و اقسام دارد . پایه اصلی کراکت سیب زمینی و پنیر است . تنوع کراکت ها زیاد هست. ما در اینجا دستور چند کراکت را برای شما می گذاریم تا شما هم در منزل درست کنید و لذت ببرید.

مواد مورد نیاز کراکت سیب زمینی:

  • سیب زمینی : ۵ عدد
  • پنیر کاشدار رنده شده ( پنیر هلندی یا هر پنیر کشدار ) : ۱ لیوان
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • آرد : به اندازه لازم
  • نمک و فلفل سیاه : به اندازه لازم
  • روغن مایع سرخ کردنی : مقداری

طرز درست کردن کراکت سیب زمینی:

ابتدا سیب زمینی را بشویید و داخل قابلمه قرار دهید و روی سیب زمینی ها آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا آبپز شوند. بعد از آب پز شدن و پخته شدن سیب زمینی ها  آنها را کنار بگذارید و اجازه دهید خنک شوند. بعد از خنک شدن پوست سیب‌زمینی‌ها را کنده و در میکسر له کنید یا با رنده آنها را رنده کنید. به صورت پوره در آورده و پنیر رنده شده را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و یک عدد تخم مرغ؛ نمک؛ فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه کراکت سیب زمینی با پنیر خوشمزه و ساده

مقداری آرد که نیاز است اضافه کنید نه خیلی سفت شود. کم اضافه کنید و تیکه هایی را به اندازه گردو بردارید و گرد و گلوله کنید و در یخچال بگذارید. با این کار استراحت دادید.

کر

بعد از استراحت گلوله ها اول تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.

غذای خوشمزه فینگرفودی کراکت سیب زمینی

و در ماهی تابه ای که روغن در آن قرار دادید بگذارید و سرخ کنید . بعد از سرخ کردن داخل ظرف بچینید و با سس دلخواهتان میل کنید.

کراکت با سیب زمینی و پنیر کشدار

یک نوع دیگر کراکت سیب زمینی با مرغ و پنیر چدار:

یک نوع دیگر کراکت سیب زمینی با مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • سیب زمینی پخته شده : ۳ عدد
  • سینه مرغ پخته شده : یک سوم سینه
  • جعفری خرد شده : ۳ قاشق غذا خوری
  • پنیر پارمزان : نصف لیوان
  • پنیر فتا : خرد شده ۵ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ دو عدد
  • آرد سوخاری : یک کاسه جهت سوخاری کردن
  • آرد : ۵ قاشق غذاخوری
  • پودر پاپریکا :یک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه : به اندازه لازم

طرز درست کردن کراکت مرغ و سیب زمینی:

اول سیب زمینی رو له کنید و با جعفری مخلوطش کنید. بعد فلفل و زردچوبه و پاپریکا را اضافه کنید . حالا نوبت اضافه کردن پنیرها هست در این مرحله مرغ های ریش ریش شده و ۲ قاشق آرد سوخاری و تخم مرغ را اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط کنید. از این مواد در دست خود به هر شکلی که دوست دارید پهن یا گرد کنید و ابتدا با آرد سفید کاور کنید. بعد داخل تخم مرغ شناور کنید. بعد با آرد سوخاری کاور کنید و در روغن زیاد و داغ سرخ کنید.

این غذا را حتما داغ داغ میل کنید چون سردش به اون خوشمزگی نیست.

نوع دیگر کراکت پنیری به این صورت است که سیب زمینی را با دو عدد سیر خرد شده و جعفری و پنیر پارمزان و یک عدد تخم مرغ و نمک و فلفل به اندازه لازم و پنیر موزارلا برای داخل کراکت ها به اندازه لازم و آرد و تخم و آرد سوخاری برای غلتاندن کراکت و روغن نیاز است.

طبق دستور بالا سیب زمینی را پخته و پوست کنده و له کنید و جعفری ؛ نمک ؛ فلفل را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید . بعد از این که خواستید شکل دهید پنیر پارمرمزان را درونش قرار دهید.

داخل فریزر قرار دهید و بعد از نیم ساعت که خود را گرفت در روغن داغ سرخ کنید و میل بعد از سرخ شدن با سس گوجه میل کنید.

نوع دیگر کراکت سیب زمینی با گوشت هست به این صورت که گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم و سیب زمینی پخته یک عدد و پیاز را خرد کنید و فلفل دلمه ای را یک پیمانه خورد شده کنار بگذارید و زرشک به اندازه لازم و قارچ تقریبا ۲۰۰ گرم خورد شده و آرد سفید و زردچوبه و نمک و روغن و یک پیمانه برنج پخته شده کنار بگذارید.

پخت برنج به این صورت است که برنج را با دو لیوان آب و زردچوبه و کمی زعفران میپزیم در اینجا روغن داخل برنج ریخته نمی‌شود.

بعد از پخت برنج و دم کشیدن آن داخل ظرفی بریزید و با سیب زمینی پخته شده مخلوط کنید و با غذا ساز یا چرخ گوشت هر دو را چرخ کنید تا کاملا ادغام و له شوند.

با چرخ کردن برنج و سیب زمینی خمیری یکدست به شما می دهد . بطور جداگانه پیاز را نگینی کنید و در تابه سرخ کنید . زمانیکه طلایی شد گوشت چرخکرده را اضافه کنید . کمی تفت دهید و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید .

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به گوشت بزنید و تفت دهید تا رنگ باز کند . در مرحله بعد فلفل دلمه ای را بیفزایید یک دوم پیمانه بود و کمی تفت بدهید.

قارچ را شسته و ریز کنید و به گوشتتان اضافه کنید و خوب تفت دهید . البته با حرارت زیاد تا قارچ آب نندازد . مواد آماده شده را کنار بگذارید و در ظرفی جدا روغن بریزید تا خوب داغ شود.

از خمیر بردارید به اندازه گردو و گودی ایجاد کنید و از مواد گوشت داخل آن بریزید و مانند توپک گرد کنید . داخل آرد سفید و تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید .

امیدوارم دستورات این نوع کراکت ها راحت و آسان بوده باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست