طرز تهیه ۲ نوع کرم کارامل خانگی و نکات کاربردی در خوشمزه تر شدن آن

طرز تهیه کرم کارامل

کرم کارامل یک نوع دسر خوش طعم و به نوبه خودش طرفداران زیادی را به همراه دارد . اصل این دسر از فرانسه وارد ایران شده است . با خوردن این دسر احساس خوبی به شما دست خواهد داد. بسیار لذت بخش است. کرم کارامل های آماده به چند صورت در بازار موجود است یا ژله ای هستند یا میوه ای یا کرم کاراملی.

این دسر را به نوع های مختلف می‌توانید درست کنید. ما در اینجا درست کردن چند نوع کرم کارامل را به آموزش می‌گذاریم تا بتوانید در منزل به راحتی درست کنید.

مواد لازم کرم کارامل نوع ۱:

  • شکر :۱۸۰ گرم
  • بادام : ۷۵ گرم
  • شیر : ۱ لیتر
  • نشاسته ذرت : ۸۰ گرم
  • تخم مرغ : ۲ عدد

طرز تهیه کرم کارمل نوع ۱:

ابتدا ماهی تابه ای را آماده کنید و شکر را داخل آن ریخته و حرارت گاز را روشن کنید و شکر را داخل تابه به آهستگی هم بزنید تا شکر آب شود و رنگ قهوه ای روشن ( کارامل ) در آید. حالا سه چهارم شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کارامل کاملاً باز شود.

نشاسته و زرده تخم مرغ را با بقیه شیر سرد حل کنید و به شیر در حال جوش اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. اکنون سفیده را جداگانه با همزن بزنید تا حدی که سفید شود و یک حالت پف به خود می‌گیرد.

سفیده زده شده را با بادام خورد شده به شیر اضافه کنید و هم بزنید. کمی که خود را گرفت از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد و خنک شود.

ظرف یا قالب مورد نظرتان را چرب کنید و کرم را در آن بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا بسته شود.

کرم بسته شده را در بشقابی برگردانید و روی آن را مطابق سلیقه خود تزیین کنید.

کرم کارامل خوشمزه و خاص برای مهمانی

نوع دیگر درست کردن کارامل به این صورت است.

مواد لازم کرم کارامل نوع ۲:

  • شیر : یک دوم لیتر
  • شکر : ۱۵ گرم
  • ژلاتین : ۱۵ گرم یا ۶ ورق
  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • وانیل : یک سوم قاشق چایخوری
  • آب گرم : ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرم کارامل نوع ۲:

  1.  ۱۰۰ گرم از شکر را روی آتش بگذارید تا آب و کمی طلایی شود ( کارامل).
  2.  شیر را گرم کرده روی شکر کارامل بریزید و بگذارید تا یک جوش بزند و کارامل کاملا حل شود . سپس آن را از روی آتش بردارید و بگذارید کمی سرد شود.
  3.  ژلاتین را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا ژلاتین حل شود . دقت کنید زمانی که ژلاتین را به شیر اضافه می کنید نیم گرم باشد تا به خوبی داخل شیر حل شود.
  4.  تخم مرغها را داخل ظرفی بریزید و با همزن  کمی بزنید . در این مرحله وانیل را به تخم مرغها اضافه کنید . سپس شیر ولرم را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید.
  5.  بقیه شکر را روی آتش بگذارید تا کارامل شود و آب گرم را روی آن بریزید تا کارامل حل و شربت کارامل به دست آید.
  6.  شربت کارامل را در ظرفی که می خواهیم کرم را در آن بپزید بریزید.
  7.  کرم را آرام روی شربت کارامل بریزید و در فر ۲۰۰ درجه بمدت ۱۰ دقیقه بپزید تا کرم رویه ببندد.
  8.  ظرف کرم را از فر خارج و بگذارید تا سرد شود سپس داخل یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.
  9.  ظرف کرم را یک لحظه داخل آب داغ کرده سپس در ظرف مورد نظر برگردانیده و سرو کنید.

طرز تهیه کرم کارامل مجلسی برای دسر

کارم کارمل های آماده را از فروشگاها تهیه کنید و طبق این دستور درست کنید.

کرم کامل آماده را داخل ظرفی بریزید و دو لیوان شیر اضافه کنید. خوب هم بزنید و روی حرارت گاز قرار دهید و سعی کنید شعله حرارت کم باشد تا کرم کارامل شما ته نگیرد، زمانی که جوش آمد کم کم شکر بیفزایید و تا حدی هم بزنید تا کمی سفت شود.

مواد لازم برای پودر کرم کاراملی آماده:

  • پودر کارامل آماده : یک بسته
  • پودر ژله : یک بسته
  • شکر : دو قاشق غذاخوری
  • شیر : دو پیمانه (می‌توانید از لیوان دسته دار استفاده کنید)
  • آب جوشیده شده : یک پیمانه
  • آب سرد : یک پیمانه
  • کمپوت آناناس : جهت تزیین
  • موز و گیلاس : جهت تزیین کمی
  • طرز درست کردن کارامل آماده

ابتدا کارامل آماده را خریداری کنید و یک بسته پودر را داخل کاسه ای بریزید . دو پیمانه شیر به پودرتان اضافه کنید و روی حرارت گاز قرار دهید . زمانی که کمی جوشید شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید . توجه داشته باشید حرارت گاز نسبتا کم باشد . دسر کمی که آماده شد داخل ظرف شکیل بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود . در قسمت بعد پودر ژله را داخل یک لیوان آب جوش هم بزنید تا به خوبی حل شود بعد آب سرد اضافه کنید و بعد از اینکه حاضر شد به صورت کم کم و قاشقی به روی کارامل بریزید و در یخچال خنک کنید و اجازه دهید تا به اصطلاح ببندد . در اخر از موز و گیلاس و اناناس به عنوان تزیین بکار ببرید .

نکته‌های کاربردی:

  • اگر در صورت درست کردن کارامل ، کارامل شما شل شد چند علت دارد ، نگذارید هنگام درست کردن شکر و آب زیادی رقیق شود.
  • سعی کنید ظرفی را که انتخاب می کنید دیواره آن کاراملی کنید بعد مایع تخم تخم مرغ تان را روی آن بریزید.
  • یا می‌توانید از ورق زلاتین استفاده کنید تا کارامل شما غلظت خوبی به خود بگیرد . اگر ژلاتین زیادی استفاده کنید خیلی کارامل شما سفت خواهد شد . پس دقت کنید به اندازه لازم بکار ببرید.
  • به هیچ عنوان تخم مرغ را با شیر نجوشانید بلکه بتاید در شیر ولرم ریخته شود.
  • بهتر است برای استفاده از ظرف فلزی استفاده شود.

امیدوارم این مطالب توجه شما را جلب کرده باشد.

۱ دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست