طرز تهیه کیک سیب و دارچین؛ خوشمزه و خوش عطر

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

 کیک سیب و دارچین یکی از کیک های خوشمزه و کلاسیک و پرطرفدار است. در این فصل که به تابستان نزدیک می شویم فصل سیب های خوشمزه و خوش بو ست و بهترین زمان برای یک عصرانه، تهیه این نوع کیک زیباست.

متفاوت بودن این نوع کیک با سایر کیک ها، طریقه مخلوط کردن مواد اولیه آن است. با اضافه کردن ادویه جات و سیب خوش طعمی دارچین را به خوبی در کیک حس خواهید کرد.

دارای طعم فوق العاده لذت بخش است و با خوردن آن حس خوبی به شما دست خواهد داد و برای یک عصرانه بسیار عالی و متفاوت آموزش امروز را به نمایش خواهیم گذاشت.

مواد مورد نیاز کیک سیب و دارچین:

  • آرد: سه چهارم پیمانه
  • بکینگ پودر: یک قاشق سوپخوری
  • شکر: یک و نیم پیمانه ( در صورت دلخواه دو پیمانه)
  • روغن مایع: یک پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • آب پرتقال: یک دوم پیمانه ( بجای شیر)
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • سیب سبز و ترش: ۴ عدد
  • پودر قند: جهت تزیین کیک
  • دارچین: دو قاشق چایخوری

طرز درست کردن کیک سیب و دارچین:

برای درست کردن کیک ابتدا فرا را با درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید. قالبی را که در نظر دارید کمی چرب کنید و روی آن را کمی آرد بپاشید بعد قالب آرد پاشی شده را در یخچال و جای خنک نگهدارید.

در مرحله بعد سه قاشق سوپخوری از شکر را با دارچین و سیب های پوست کنده و قاچ شده مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

در ظرف دیگری بهتر است کاسه بزرگی را انتخاب کنیدو آرد را الک کنید و بکینگ پودر، شکر، روغن، تخم مرغ، آب پرتقال، نمک، وانیل همه مواد را با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی روی دور تند به مدت دو دقیقه نه بیشتر نه کمتر بزنید.

اگر چنانچه بیشتر هم زده شود احتمال اینکه پف کیک بخابد هست و اگر کمتر زده شود ممکنه همه مواد با هم مخلوط نشوند.

خمیر بدست آمده باید یکدست باشد.

یک سوم خمیر را داخل قالب بریزید ( قالب ۲۵ سانت) و نیمی از سیب ها را در قالب روی خمیرتان قرار دهید. بعد روی سطح سیب را با خمیر بپوشانید و ردیف بعد مجددا سیب بچینیدو دوباره خمیر را روی همه سطح آن بریزید تا کاملا پوشیده شود.

کیک سیب و دارچین

قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بمدت یکساعت و نیم کیک زمان پخت دارد.

به علت حرارت کم فر و پخت طولانی تر آن کیک خوشرنگی خواهید داشت و کاملا سیب ها در داخل اسلایس نرم و آبدار خواهند شد.

کیک خوشمزه با سیب و دارچین

نکته: سعی نکنید مدت پخت را کم یا درجه حرارت را کم کنید درجه حرارت این نوع کیک با درجه حرارت پخت شیرینی های عید برابری می کند پس درجه حرارت باید ملایم باشد.

بعد از اینکه کیک پخت آن را بمدت نیم ساعت در قالب خنک کنید و روی توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود. روی سطح آن را با پودر قند و دارچین تزیین کنید.

بسیار خوشمزه و دارای بافتی لطیف است حتما امتحان کنید.

نکته: برای اینکه کیک به قالب نچسبد می توانید یک مقدار از روغن جامد و یک مقدار روغن مایع و کمی ارد مخلوط کنید و داخل قالب را به آن اغشته کنید.

در صورت تمایل می توانید گردوی خورد شده بعد از همزدن مواد با همزن به آن اضافه کنید.

نکته: در صورت مایل بودن می توانید سیب ها را رنده کنید البته حتما باید پوست آن گرفته شده باشد.

حتما از سیب های سفت استفاده شود.

بعد از اتمام کار در فر می توانید با یک چنگال داخل کیک بزنید و اگر به چنگال نچسبید آن زمان کیک شما آماده است.

این کیک را می توانید بدون فر درست کنید . تمام مواد داده شده را داخل قالب آرد پاشی شده بریزید . لازم بذکر است اگر آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید کیک دارای بافتی نرم پیدا می کند.

سعی کنید هسته های سیب ها را جدا کنید و ورقه ورقه های نازک برش بزنید و تخم مرغها را و شکر و دارچین و وانیل را با همزن دستی یا برقی بزنید تا حدی که پف کندئ و دارای رنگ کرمی خواهد شد. بعد از آن به آن روغن و شیر را اضافه و خوب با همزن بزنید. آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید. مانند دستور فوق که گفته شد داخل قالب بریزید و سیب ها را بچینید و کمی دارچین روی سیب ها بپاشید و خمیر را اضافه کنید و روی گاز با حرارت خیلی کم بمدت یکساعت قرار دهید. البته حتما از شعله پخش کن و قابلمه نچسب استفاده کنید.

نکته های کلید تهیه کیک سیب و دارچین:

  • در صورتی که تمایل به استفاده شکر ندارید می توانید از شکر قهوه ای استفاده کنید. شیرینی و کالری کمتری را دارا است.
  • در صورت تمایل می توانید از کره استفاده کنید و حتی می توانید از نصف روغن استفاده کنید .
  • اگر احساس کردید قبلا  سطح کیک به رنگ قهوه ای ست و داخل کیک نپخته، می‌توانید قبل از پخت کیک روی سطح کیک را با فویل بپوشانید و داخل فر قرار دهید و ده دقیقه قبل از خاموش کردن فر فویل را بردارید تا روی کیک هم طلایی شود.
  • اطاف کیک را با چنگال یا خلال دندان تست کنید تا همه سطح کیک یکدست پخته شده باشد.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست